În conformitate cu Legea partidelor politice nr. 14/2003, cu modificările si completările ulterioare, de comun acord

HOTĂRĂSC:

Formarea alianţei politice cu denumirea completă „Uniunea Social Liberală”, cu denumirea prescurtată „USL” si având ca semn permanent semnele permanente alăturate ale PSD (trei trandafiri sub care se află denumirea prescurtată PSD încadrată într-un pătrat) si ACD PNL-PC (o săgeată încadrată într-un pătrat sub care se află denumirile prescurtate PNL – PC);

sigla USL

Documentele care stau la baza constituirii alianţei politice sunt:

  • Actul constitutiv
  • Agenda politică
  • Protocolul de funcţionare

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - VICTOR PONTA

ALIANTA DE CENTRU DREAPTA PNL-PC

CRIN ANTONESCU

documentele de constituire.(clik)

  • Victor Ponta i-a trimis o scrisoare de susţinere lui François Hollande, candidatul socialist la preşedinţia Franţei

  • Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 10 septembrie 2011

MOARTEA vine pe biciclata


Pentru mine a devenit aproape o certitudine: regimul Băsescu nu va putea fi înlăturat pasnic si nonviolent, prin alegeri organizate de el. Indiferent ce-ar vota electoratul. Există în gena românilor o aberaţie metabolică de care popoarele mari au fost ferite: capacitatea de a se hrani din suferinţa şi necazurile celor din jur. Pe militari îi supara reducerea soldelor dar privesc la profesori cum sunt umiliţi de către stat şi moralul lor se redresează. Profesorii, deşi disperaţi de saracia în care au fost împinşi, trag cu coada ochiului spre pensionari, spre nenorocirea acestora si lipsa de orice speranţă pentru ziua de mâine şi parcă viaţa începe să li se pară acceptabilă. Chiar şi pensionarii şi-au găsit drogul lor de recuperare a deficitului de proteine: caută spre nenorociţii cu handicap major, spre invalizii în cărucioare, cărora protecţia socială (!) le-a retras şi derizoriul ajutor de stat de până acum şi, savurându-le agonia, simt cum capătă puteri pentru încă o zi de nemâncare.Tineretul? Care tineret? Ala de pe la scolile de vara? Cel caruia nu-i pasa ca nu au burse, nu au haine, nu au ce manca, nu au educatie,nu au cunostinte nici pentru un amarat de bac, si, practic, nu au nici un viitor.Mai vezi un miting studentesc ca in anii ’90? Cel putin pentru locuri de munca daca nu pentru conditii de studii. Nu-i intereseaza decat disco, etno-b, tutun,bautura si distractie plus internet.Asta am crescut, asta avem.

Ăştia suntem: poporul care a dat Mioriţa, şi “să moară şi capra vecinului”. Un popor trăind mai mult din resentimente decât din raţiune. Un popor pe care nu te poţi baza şi pe care nimeni nu se bazează. Un popor lipsit de lucrurile sfinte care să-l ancoreze durabil în istorie şi să îl recomande, onorabil, viitorului. Poporul lui Băsescu! Ca el şi pentru el.

Regimul Băsescu nu va putea fi înlăturat la urne de un astfel de popor pentru că, pur şi simplu, acest regim îi spune, râzându-i în nas prin fiecare gest al său: conduc cum pohtesc şi nu am a-ţi da socoteală, indiferent de legi şi constituţie. Încetează cu mârâitul pentru că, oricum, nu ai nici o şansă şi, oricum, nu am de gând a te trata altfel decât ca pe o turmă. Iar dacă voi, dobitoacelor din recensăminte, veţi cuteza, prin gesturi nesăbuite, să pretindeţi că sunteţi un popor, atunci nu uitaţi că se vor găsi mereu bani să vă cumpăr liderii, se vor găsi mereu dosare să îi şantajez pe idealişti şi, la nevoie, se vor găsi mereu instituţii ale mele, reţineţi ALE MELE, să demonstreze că m-aţi votat pe mine indiferent ce ati votat voi ca proştii! Nu faceti prostii ca politia si jandarmeria MEA deabia asteapta.

http://3.bp.blogspot.com/_H2ZK7PsUUjY/TUnXWOi6LVI/AAAAAAAAANE/KElqBOwrBFE/s1600/g.a..jpg

Cine să răstoarne, democratic, balanţa în Parlament? “Dizidenţii” lui Blaga din PDL, speriati închipuindu-şi cu ce i-ar putea avea la mână BASESCU? UDMR-iştii plini de ifose dar dependenţi de palinka puterii ca drogaţii de pudra lor şi îngroziţi ca de moarte de perspectiva sevrajului? Cine? Iar dacă se ajunge la alegerile de la anul mai are cineva naivitatea să spere că vor fi alegeri corecte, după demonstraţia recentă cu moldovenii lui Pinalti de la Piatra Neamţ?

Ce sperante mai avem?Sa ne imaginăm că Preşedintele primeşte într-o seară un telefon convingător de la Washington şi a doua zi prezintă naţiunii o demisie din motive de sănătate. Sau să ne închipuim că în media apar informaţii atât de compromiţătoare şi atât de inatacabile privind abuzurile puterii încât efectul să fie o demisie de onoare la cel mai înalt nivel. Sanchi. Exemple de astfel de posibile circumstanţe, paşnice, ar putea continua.Dar nu pentru Basescu.Nici pentru camarila lui lacoma si dornica sa stoarca cat mai mult .

Deci , dacă nu se întâmplă o minune care să evite ajungerea la alegerile la termen organizate de regimul Basescu- Boc, vom fi condamnaţi să ne conducă, întreaga viată, Traian Băsescu.

Întreaga viaţă a noastră sau întreaga viaţă a lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUBLICITATE



ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



















Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

BASESCU SI GASCA LUI TRAIESC BINE DIN FURAT