În conformitate cu Legea partidelor politice nr. 14/2003, cu modificările si completările ulterioare, de comun acord

HOTĂRĂSC:

Formarea alianţei politice cu denumirea completă „Uniunea Social Liberală”, cu denumirea prescurtată „USL” si având ca semn permanent semnele permanente alăturate ale PSD (trei trandafiri sub care se află denumirea prescurtată PSD încadrată într-un pătrat) si ACD PNL-PC (o săgeată încadrată într-un pătrat sub care se află denumirile prescurtate PNL – PC);

sigla USL

Documentele care stau la baza constituirii alianţei politice sunt:

  • Actul constitutiv
  • Agenda politică
  • Protocolul de funcţionare

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - VICTOR PONTA

ALIANTA DE CENTRU DREAPTA PNL-PC

CRIN ANTONESCU

documentele de constituire.(clik)

  • Victor Ponta i-a trimis o scrisoare de susţinere lui François Hollande, candidatul socialist la preşedinţia Franţei

  • Image and video hosting by TinyPic

marți, 20 decembrie 2011

FLESCAIREA USLEfectul flescairii din USL se manifesta in toate felurile. USL-ul nu mai misca deloc, iar asta ma dispera insclusiv pe mine, dapai membrii activi :( Eu am tot spus-o, si-o mai spun, Crin si Ponta asteapta de la romani ce nu vor ei sa faca. Adica ei nu fac nimic pt ca romanii nu protesteaza masiv in strada, iar romanii, de-ai naibii ce sunt, nu vor sa iasa degeaba. Noi, 90% din romani, Romania, traim un razboi in toata regula, iar armata noastra n-are comandanti, n-are strategi, generali, n-are ofiteri, e dezlanata si plina de dezertori care nu mai vor sa lupte si sa moara degeaba pe un front unde opozitia ataca la baioneta sau cu cavaleria in timp ce dusmanii basisti folosesc aviatia, artileria, tancurile, napalm, gaze si armele chimice :( Iar Liderii USL isi dau cu alifie si vor sa ne propuna si noua niste frectii la picioare de lemn :

Deci, poate sa priceapa cineva ca traim un razboi adevarat ?! Evident politic, dar tot razboi este, unde nu se mai respecta nici o regula si nici o lege, iar comandantii nostrii se plang ca niste domnisoare la nimeni si nicaieri ca puterea este rea :)) Pai daca tu stai sa ti-o traga violatoru in fund , fara prezervativ si fara alifie, si daca nu reactionezi in niciun fel, iti mai ia si banii si te mai si bate. Iar tu, Opozitia lu' Peste doar plangi si scancesti, iti ridici chilotii, iti iei caciula de jos, o stergi de praf si pleci mai departe plangand :( In loc sa-i dai una cu toporu-n cap, si sa-l lasi lat si plin de sange ;) Ia sa vezi atunci, isi mai permite violatorul si smecherul cartierului sa se ia de tine si sa fii ciuca bataii ?! Nu cumva va prinde o frica de moarte de tine, si va trece pe celalalt trotuar cand te va vedea de la distanta? Eventual o sa-ti zica si saru'mana sefu, sau sefa, dupa caz ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUBLICITATEATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730
MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

BASESCU SI GASCA LUI TRAIESC BINE DIN FURAT