În conformitate cu Legea partidelor politice nr. 14/2003, cu modificările si completările ulterioare, de comun acord

HOTĂRĂSC:

Formarea alianţei politice cu denumirea completă „Uniunea Social Liberală”, cu denumirea prescurtată „USL” si având ca semn permanent semnele permanente alăturate ale PSD (trei trandafiri sub care se află denumirea prescurtată PSD încadrată într-un pătrat) si ACD PNL-PC (o săgeată încadrată într-un pătrat sub care se află denumirile prescurtate PNL – PC);

sigla USL

Documentele care stau la baza constituirii alianţei politice sunt:

  • Actul constitutiv
  • Agenda politică
  • Protocolul de funcţionare

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - VICTOR PONTA

ALIANTA DE CENTRU DREAPTA PNL-PC

CRIN ANTONESCU

documentele de constituire.(clik)

  • Victor Ponta i-a trimis o scrisoare de susţinere lui François Hollande, candidatul socialist la preşedinţia Franţei

  • Image and video hosting by TinyPic

luni, 13 februarie 2012

ROMÂNII S-AU SĂTURAT DE BĂSESCU


Mandatul lui Băsescu se termină în 2014, dar românii s-au săturat deja de preşedintele Traian Băsescu. Aceasta este concluzia unui scurt articol pe care în ultimul său nr. “The Economist” îl dedică învestirii noului cabinet de la Bucureşti. Calităţile preşedintelui, adică energia şi umorul frust, ar fi trebuit să vină în doze mici ca să se păstreze nealterate, pentru că acum defectele, adică impulsivitatea şi judecăţile pripite, au ajuns să îi enerveze chiar şi pe simpatizanţi. Protestele cauzate de austeritate, corupţie şi incompetenţa generalizată l-au adus pe Traian Băsescu în situaţia de a-l pierde pe umilul său premier Emil Boc care a trebuit înlocuit, scrie The Economist.

Analiza reuşeşte să depăşească clişeele presei internaţionale care, iniţial, a spus că la originea protestelor româneşti au stat măsurile de austeritate şi nimic mai mult. Este mult mai aproape de adevăr afirmaţia săptămânalului britanic că „cererile manifestanţilor sunt dintre cele mai variate, de la ecologie la cauza monarhică, dar în principal, ele sunt o reacţie la aroganţa guvernamentală”. De altfel, remarcă articolul, stabilitatea economică a ţării i se datorează în principal guvernatorului Mugur Isărescu, nu premierului debarcat, Emil Boc. În plus, “The Economist”spune direct că „românii, îngrijoraţi de creşterea taxelor, de tăieri de salarii şi de calitatea proastă a serviciilor publice ar duce mult mai uşor povara crizei economice dacă politicienii ar fura mai puţin şi ar comunica mai bine. În acest context, se pare că şi opoziţia dă dovadă de prea multă încredere în sine din moment ce mulţi nu îi consideră cu nimic mai buni decît deţinătorii actuali ai funcţiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUBLICITATE



ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



















Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

BASESCU SI GASCA LUI TRAIESC BINE DIN FURAT