În conformitate cu Legea partidelor politice nr. 14/2003, cu modificările si completările ulterioare, de comun acord

HOTĂRĂSC:

Formarea alianţei politice cu denumirea completă „Uniunea Social Liberală”, cu denumirea prescurtată „USL” si având ca semn permanent semnele permanente alăturate ale PSD (trei trandafiri sub care se află denumirea prescurtată PSD încadrată într-un pătrat) si ACD PNL-PC (o săgeată încadrată într-un pătrat sub care se află denumirile prescurtate PNL – PC);

sigla USL

Documentele care stau la baza constituirii alianţei politice sunt:

  • Actul constitutiv
  • Agenda politică
  • Protocolul de funcţionare

PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT - VICTOR PONTA

ALIANTA DE CENTRU DREAPTA PNL-PC

CRIN ANTONESCU

documentele de constituire.(clik)

  • Victor Ponta i-a trimis o scrisoare de susţinere lui François Hollande, candidatul socialist la preşedinţia Franţei

  • Image and video hosting by TinyPic

joi, 22 martie 2012

Crin Antonescu


Crin Antonescu: USL, singura posibilitate ca PSD să ajungă la guvernare, iar pentru PNL de a câştiga în câteva zone (Agerpres)

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara că USL este singura posibilitate ca PSD să ajungă la guvernare şi să desemneze primul-ministru, iar pentru liberali este un prilej de a câştiga în câteva zone. ‘Această înţelegere încheiată pe o durată ceva mai lungă şi pe un pachet electoral complet de la locale până la Preşedinţie este singura care permite PSD să vină la guvernare cu un prim-ministru, cu un vot şi o înţelegere politică solidă şi o majoritate solidă, nu cu bunăvoinţa trecătoare a preşedintelui indiferent cine ar fi acela. Pentru PNL este un prilej de a câştiga din această formulă în câteva zone, de a se întări în câteva zone, mai ales în problema alegerilor locale şi o vom face. Cred că este o afacere corectă şi transparentă’, a spus Antonescu, la TVR Info.

El a precizat că, în ceea ce priveşte candidaţii la locale, PNL are mai puţini reprezentanţi propuşi pentru administraţia locală decât PSD. ‘PSD are în acest moment 16 preşedinţii de CJ, PNL doar cinci. PSD are cred spre 1.300 de primari, PNL doar 700. Sunt nişte lucruri pe care nu le-am făcut ascunse la negocieri. Pe de altă parte, paritatea era absolut necesară şi PSD nu a fost deloc păcălit’, a afirmat preşedintele PNL.

Liberalul a admis că există frustrări în USL cu privire la împărţirea candidaţilor la alegerile locale. ‘Frustrări există în asemenea momente. Frustrări există şi în PNL unde sunt lideri locali puternici, la Giurgiu unde domnul Lucian Iliescu care este liberal nu vrea să împartă nimic cu PSD şi pentru că trebuie să împartă îl încearcă frustrarea. Cred că frustrarea nu este mare nici la domnul Iliescu, nici la lideri din PSD. Nu este mare, ci este invers proporţională cu o anumită calitate de lideri politici mai de anvergură’, a spus Antonescu.

El a reiterat că USL va lua 50% din voturi la locale şi 60% la parlamentare. În plus, liderul PNL a exclus o posibilă colaborare cu PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUBLICITATE



ATENŢIE VIZITATORI!...
CUMPAR TIMBRE PENTRU REVANZARE
FAC IDENTIFICARI-EVALUARI
VAND TIMBRE ROMANESTI SI STRAINE
,tel.0729600730




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



















Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

BASESCU SI GASCA LUI TRAIESC BINE DIN FURAT